Nu vreau sa va plictisesc cu o biografie bogata sau cu un curriculum vitae care sa va uimeasca. Totul e simplu asa cum ar trebui sa fie. Traiesc in Sibiu din 1973 si cochetez cu fotografia de la 11-12 ani. Nu am o cariera in domeniul fotografiei (de fapt nici nu o doresc) insa cred ca fotografia imi hraneste viata. In prezent ma bucur de compania celor indragostiti de fotografie, de iesirile cu grupul 7zile - www.7zile.ro, de prietenii de la www.fotomagazin.ro si www.badorgood.com.

Imi place sa fotografiez oameni in locurile in care ei traiesc, sa caut povesti scrise sau nescrise si cateodata pur si simplu sa compun. Cred in puterea compozitiei, in expresie si in meritul tehnic, insa, chiar daca uneori fotografia mea este experimentala, pentru mine, o imagine este buna atunci cand ii aud muzica.

Va multumesc ca ati ales sa vizitati aceste pagini. WebSite-ul este facut de prieteni si este destinat tot prietenilor. Le multumesc celor care, cu adevarat, au pus suflet la realizarea lui: Oleg Tishkovets, Voicu Bojan, Dan Iancu, Alina Andrei, Simona Dobre, Rada Marin, Marius David, Emanuel Baruch. Sper sa va bucurati vizionand aceste pagini.

Gicu Serban

 Formular de contact
Prenume:
Nume:
E-mail:
Mesaj:
 

 

destine

povesti

ochiul magic

dincolo

efemer

autoportret

adrese web